Haittaako huono muisti arkeasi? Nyt siihen löytyy apu tästä!

VitaSerin on kehitetty erityisesti sinulle, joka haluat pitää huolta muististasi ja keskittymiskyvystäsi. Kun annat aivoillesi oikeaa polttoainetta, ne toimivat paremmin.

Yhä useammissa maissa menestystuotteemme VitaSerinin ottavat nyt käyttöönsä ne, jotka haluavat vahvistaa aivojaan. Toimi heti, niin saat myös yllätyslahjan, jota uskomme sinun arvostavan!

Muisti ja keskittymiskyky

Jo 40 vuoden iässä huomaamme, että aivot hidastuvat ja usein tämä ikääntymisen myötä vain pahenee.

 • Unohdatko helposti nimet ja sovitut tapaamiset?
 • Etsitkö usein kadonneita silmälaseja tai kännykkääsi?
 • Onko sinulla ajoittain keskittymisvaikeuksia?

Kun annat aivoillesi oikeaa polttoainetta, ne toimivat paremmin. Sen vuoksi olemme kehittäneet Norjassa valmistetun ravintolisän VitaSerinin, joka on valmistettu erityisesti sinulle, joka haluat pitää huolta muististasi ja keskittymiskyvystäsi.

Kehitetty erityisesti aivoille

VitaSerin on kehitetty erityisesti sinulle, joka haluat huolehtia muististasi ja keskittymiskyvystäsi. Se on koostettu kaikkiaan 18 valikoidusta ainesosasta, jotka tukevat aivojen luonnollisia toimintoja.

✔️ Paljon keskustelua herättänyt aminohappo L-seriini, joka on vahvasti lisääntyvän kiinnostuksen kohteena maailmanlaajuisesti, sekä koentsyymi Q-10.

✔️ Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa, kuten muisti ja keskittymiskyky

✔️Tiamiini (B1), niasiini (B3), folaatti (B9) ja kobalamiini (B12) edistävät normaalia psykologista toimintaa

✔️Tiamiini (B1), niasiini (B3), pyridoksiini (B6) ja kobalamiini (B12) edistävät hermoston normaalia toimintaa

✔️Niasiini (B3), pyridoksiini (B6), folaatti (B9) ja kobalamiini (B12) vähentävät väsymystä ja uupumusta

Kaikki ainesosat ovat turvallisia ja tarkoin tutkittuja ja läpikäyneet eurooppalaisten terveysviranomaisten tarkan valvonnan.

Yhä useimmissa maissa VitaSerinin ottavat nyt käyttöön ne, jotka haluavat vahvistaa aivojaan.

L-seriinin salaisuus

Japanilaisella Okinawan saarella monet asukkaista saavuttavat jopa 110 vuoden iän, ja pysyvät myös poikkeuksellisen hyvässä kunnossa sekä keholtaan että mieleltään.

Tutkijoiden joukossa herättää suurta kiinnostusta, että nämä ihmiset säilyttävät rikkaan elämän 100-110 ikäisiksi säilyttäen samalla hyvänä sekä lyhyt- että pitkäkestoisen muistin. Mikä on salaisuus?

Vastaukset ovat sekä yllättäviä että mielenkiintoisia. Tutkijat nimittäin huomasivat, että Okinawalla ihmisten ravinto sisältää runsaasti L-seriini aminohappoa! Muun muassa Okinawan löydösten vuoksi L-seriini on viime aikoina ollut lisääntyneen mielenkiinnon kohteena ja sen käyttö on maailmanlaajuisesti melkeinpä räjähtänyt! Elintarviketurvallisuutta käsittelevä norjalainen tiedekomitea on tutkinut L-seriiniä tarkemmin ja todennut sen turvalliseksi käytettäväksi ravintolisänä. Kertomusta Okinawan saarten asukkaista on esitetty myös laajalti televisiossa ja muissa medioissa.

Asiakkaiden tarinoita

«Aloitin VitaSerinin käytön maaliskuussa saatuani mainoksen ja tartuin siihen, enkä ole katunut. Minusta tuntuu, että pääni on selkeämpi. Pidän ristisanojen ja sudokujen ratkaisemisesta, ja tuntuu, että se sujuu nyt aiempaa paremmin. Teen jonkin verran käännöstöitä ja tuntuu, että nekin sujuvat entistä paremmin. Haluan pitää huolta itsestäni kaikin tavoin ja uskon ja tunnen, että VitaSerin auttaa minua siinä.»

Marja Pakkanen

«Minä ja vaimoni olemme käyttäneet VitaSeriniä nyt muutaman kuukauden ajan saatuamme tarjouksen ja olimme innoissamme voidessamme kokeilla uutuutta. Tuote tuntuu hyvältä ja vaikutus on myönteinen. Tunnen pirteyden tunteen, joka antaa minulle energiaa päivän askareisiin. Otamme päivittäisen annoksemme illalla ja aamulla olemme pirteitä ja valmiina päivään.»

Pentti Kaukonen

 

Tilaa VitaSeriniä nyt

Toivomme, että mahdollisimman monet saisivat kokea VitaSerinin upeat ominaisuudet, ja sen vuoksi annamme sinun nyt kokeilla 30 päivän ajan ILMAISEKSI + postikulu 7,90 €. Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus 90 päivän annoksella, lähetyksin joka 3. kuukausi hintaan vain 18,90 € kuukaudessa, toimitettuna ilman postikulua (yhteensä 56,70 €). Voit sanoa irti kestotilauksen koska tahansa.

PS:Toimi heti, niin saat myös yllätyslahjan, jota uskomme sinun arvostavan!

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: VitaSerin

  Nettopaino: 18 g / 30 kapseli

  Tuoteseloste per kapseli

  Päiväannos:
  L-seriini 400 mg
  Koentsyymi Q-10 10 mg
  B12-vitamiini 2,5 μg (100%)
  Foolihappo 400 μg (200%)
  Jodi 150 μg (100%)
  B6-vitamiini 2,1 mg (150%)
  B1-vitamiini 1,2 mg (109%)
  B3-vitamiini 8 mg (50%)

  *päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Annostelu: 1 kapseli päivässä.

  Ainesosat:  L-seriini, kapselin kuori (gelatiini, väriaineet (titaanidioksidi, kirkas sininen)), (ubikinoni), saostusaine (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatit, piidioksidi), koentsyymi Q-10 niasiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, Quatrefolic®-glukosamiinisuola, kaliumjodidi, metyylikobalamiini.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa. www.nmp.as Puh: 0203-77377

Kyllä kiitos! Haluan kokeilla VitaSeriniä ILMAISEKSI* 30 päivän ajan!
*Kyllä kiitos. Lähettäkää minulle VitaSerinin tervetuliaistarjous 30 päivän annoksella ILMAISEKSI, vain 7,90 €. Tervetuliaislähetyksen mukana saan myös jännittävän yllätyslahjan. Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus ja saan uuden lähetyksen 90 päivän annoksella joka 3. kuukausi hintaan vain 18,90 € kuukaudessa, toimitettuna ilman postikulua (yhteensä 56,70 €). Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin sanoa sen irti milloin tahansa. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille, ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS