Koetko sinäkin, kuten useimmat miehet, ikääntymisen ja testosteronin laskun yllätyksenä?

Mies menettää keskimäärin 1 % testosteronitasostaan vuosittain täytettyään 30 vuotta. Se tarkoittaa, että 60 vuoden iässä olet voinut menettää jopa 50 % testosteronista.

 • Eikö olosi ole yhtä miehekäs kuin aiemmin?
 • Onko seksuaalinen halukkuutesi heikentynyt?
 • Oletko voimattomampi ja/tai onko kestävyytesi vähentynyt?

Silloin tässä voi olla ratkaisu sinulle! VigroVital® sisältää kaikkiaan 18 tarkoin valikoitua yrttiä, vitamiinia ja kivennäisainetta, jotka tukevat miehen kehon luontaisia toimintoja – ja voit säilyttää voiman, vahvuuden ja energian, jotka tekevät miehestä miehen.

VigroVital® on myyntimenestyksemme miehille. Jopa 9 kymmenenestä tuotetta kokeilevasta valitsee käytön jatkamisen ja suosittelee sitä mielellään myös muille. Tähän mennessä yli 92 000 miestä on saanut iloa VigroVitalista®.

Suo itsellesi parasta mitä luonto voi voimakkaina ainesosina tarjota vahvuuteen ja kestävyyteen. Anna itsellesi energiaa ja jaksamista, jotta voit pitää ohjat omissa käsissäsi. Tunne itsesi aidoksi mieheksi. Kaikesta huolimatta.

Jotta itse voisit kokea eron, saat nyt ensimmäisen 60 päivän annoksen VigroVitalia® PUOLEEN HINTAAN, vain 19,90 euro, toimitettuna ilman postikulua!

PS: Ei ihme, että joidenkin VigroVitalin® sisältämien ainesosien käyttö kiellettiin aikoinaan luostarien munkeilta. 

VigroVital kund

«Olen vakuuttunut, että VigroVital® lisää energiaani ja auttaa minua jaksamaan enemmän.»

Tore Therkelsen, on käyttänyt VigroVitalia® vuodesta 2009 säilyttääkseen hyvinvointinsa.

 

vigrovital graf

 

Laskeva testosteronitaso

Mies menettää keskimäärin 1 % testosteronitasostaan vuosittain täytettyään 30 vuotta. Se tarkoittaa, että 60 vuoden isässä olet voinut menettää jopa 50 % testosteronista.

Yksi VigroVitalin® tärkeistä ainesosista on sinkki, joka edistää normaalin testosteronitason ylläpitämistä. Matala testosteronitaso aiheuttaa lihasmassan laskua, lisääntynyttä rasvaprosenttia ja rintojen kasvua, heikentynyttä seksuaalista halukkuutta, huonomuistisuutta ja alakuloisuutta.

Saa takaisin energiasi – tee kuten tuhannet muut suomalaiset miehet, kokeile sinäkin VigroVitalia®!

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: VigroVital NATURAL 120 tab.

  Nettopaino 96 g

  Tuoteseloste: kaksi tablettia ja suositeltu päiväannos (RDI) prosentteina:

  Glutamiinipeptidi 500 mg
  Magnesium 150 mg 40 %
  Kalan maiti 50 mg
  Foenigraeci semen (rohtosarviapila) 50 mg
  Gentiana lutea (keltakatkero) 50 mg
  Epilobium angustifolium (maitohorsma) 50 mg
  Camellia sinensis (vihreä tee) 50 mg
  Rhodiola rosea (ruusujuuri) 50 mg
  Schisandra-hedelmä 50 mg
  Panax ginseng 50 mg
  Linum usitatissimum/ligniini/pellava 50 mg
  Urtica urens (rautanokkonen) 50 mg
  B3-vitamiini 18 mg 112 %
  Sinkki 10 mg 100 %
  B5-vitamiini 6 mg 100 %
  Lycopersicon esculentum (lykopeeni) 1 mg
  Seleeni 55 μg 91%
  Biotiini 150 μg 300%

  *% päivän saantisuosituksesta

  Annostelu: 2 tablettia päivittäin.

  Valmistusaineet: Glutamiinipeptidi, magnesiumhydroksidi, sakeuttamisaine (mikrokristalliselluloosa), kalan maiti, standardisoidut määrät yrttejä (rohtosarviapila (foenigraeci semen), keltakatkero (gentiana lutea), vihreä tee (camellia sinensis), maitohorsma (epilobium angustifolium), ruusujuuri (rhodiola rosea), schisandrahedelmä (schisandra sinensis), pellava (linum usitatissimum), rautanokkonen (urtica urens), panax ginseng)), sitruskuitu, sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi, sinkkioksidi, tomaattiuute (lycopersicon esculentum), kalsium-D-pantotenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, väri (beetakaroteeni).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa. www.nmp.as Puh: 0203-77377

Kyllä kiitos, haluan tilata 60 päivän annoksen VigroVitalia® PUOLEEN HINTAAN - toimitus ilman postikulua!
Saan 60 päivän annoksen PUOLEEN HINTAAN, vain 19,90 €, toimitettuna ilman postikulua. Lisäksi saan tyylikkään turvalompakon tervetuliaislahjaksi. Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus 60 päivän annoksella joka 2. kuukausi hintaan vain 39,80 €, toimitettuna ilman postituskuluja. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa sanoa sen irti. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketilleni ja maksan itse postituskulut. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS