MYYNTIMENESTYS vatsavaivoihin! Lectinect Vatsa on auttanut norjalaisia jo 15 vuoden ajan. Nyt se on saatavilla myös suomalaisten vatsoille

Monet kamppailevat vatsavaivojen, kuten löysän vatsan, ummetuksen tai ilmavaivojen kanssa. Ne vaikuttavat usein sekä arkeen että jaksamiseen. Jos se tuntuu tutulta, et ole vaivasi kanssa yksin.

Lectinect Vatsa on ollut myyntimenestys jo 15 vuotta. Se sisältää mustaseljanmarjaa vastustuskyvylle ja kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Yli 100 000 norjalaista on jo kokeillut Lectinect Vatsaa. Palaute käyttäjiltä on erittäin myönteistä, ja apua he ovat saaneet pääasiallisesti seuraaviin seikkoihin:

 • Apua vatsavaivoihin
  kuten löysä vatsa, ummetus ja ilmavaivat
 • Vastustuskyvyn vahvistamiseen
  käyttäjät tuntevat itsensä virkeämmiksi ja kokevat harvemmin vilustumisoireita

Kehitetty yhteistyössä norjalaisen professorin kanssa

Lectinect Vatsa on kehitetty yhteistyössä emeritusprofessori Ian F. Prymen kanssa.

Hän oli vuosina 1992-2014 biokemian ja molekylääribiologian professorina Bergenissä, Norjassa. Vuodesta 2014 hän on ollut emeritusprofessori.

Mm. mustaseljanmarjasta saatavat lektiinit ja niiden teho vastustuskyvylle ovat olleet professori Prymen tärkein tutkimusalue. Hänet luetaan yhdeksi Euroopan eturivin lektiinien tutkijoista ja hän on vuodesta 1994 ollut mukana kirjoittamassa 45 eri artikkelia lektiinien merkityksestä vastustuskyvyn toiminnalle.

Tyytyväisiä asiakkaita – kokeile sinäkin nyt ILMAISEKSI*

Palaute asiakkailta on erittäin myönteistä. Jotta voisit itse kokea eron, annamme sinulle nyt ensimmäisen 60 päivän annoksen Lectinect Vatsaa ILMAISEKSI* – maksat vain 7,90 euroa postikuluina ilmaisesta kokeilusta.

«Jo 3 päivän jälkeen huomasin eron! Olen niin uskomattoman onnellinen, että Lectinect Vatsa on olemassa, ja olen suositellut tuotetta jo monille!»

Eli Monsen

 

PS: Olemme varmoja, että myös sinä tulet olemaan tyytyväinen. Tilaa 60 päivän ILMAINEN* annos myyntimenestystämme Lectinect Vatsaa.

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: Lectinect Mage

  60 tabletter/45 g

  Sisältö: 1 tabl

  Lectinect®- tiiviste mustaseljanmarjasta 400 mg
  Kalsium 120 mg (15%*)
  A-vitamiini 135 μg (17%*)

  *% päivän saantisuosituksesta

  Ainesosat: Lectinect®-tiiviste (valmistettu mustaseljanmarjasta, Sambucus nigra), kalsium (kalsiumkarbonaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisen- estoaineet (kalsiumtrifosfaatti) Kosteudensäilyttäjä (rasvahappojen magnesiumsuolat) stabilointiaine (kalsiumkloridi) säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), A-vitamiini (retinyyliasetaatti).

  Annostus: Normaalisti 1 tabletti vuorokaudessa veden kanssa nieltynä. Voidaan tarvittaessa lisätä 2 tablettiin. Tulee käyttää yhtäjaksoisesti vähintään 2 kuukautta. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta (max 2 tabl.) ei saa ylittää. Raskaana olevien tai imettävien tulee keskustella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista.

  Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Säilytys: kuivassa, huoneenlämmössä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kyllä kiitos, haluan kokeille Lectinect Vatsaa ILMAISEKSI* 60 päivää!
KYLLÄ KIITOS! Kokeilen mielelläni 60 päivän annoksen Lectinect Vatsaa ILMAISEKSI* ilman velvoitteita. *Maksan vain 7,90 € postimaksuna ilmaisnäytteestä. Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus, jolloin saan uuden lähetyksen joka 4. kuukausi, sisältäen 120 pävän annoksen hintaan vain 19,90 € kuukaudessa, sisältäen ilmaisen postikulun (yhteensä neljä kuukautta 79,60 €). Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa tai ostovelvoitetta ja voin lopettaa tai keskeyttää tilaamisen milloin haluan ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun. Minulla on 14 päivän palautusoikeus kokeilupaketille sen vastaanottopäivästä lukien.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS