Asiakkaamme ja Terveys+ -jäsenemme saavat paljon etuja!

Tiesitkö, että asiakkaamme saavat:

 • Yksinkertainen toimitus – suoraan postilaatikkoosi
 • Mahdollisuuden voittaa mahtavia palkintoja
 • Parhaat tarjoukset – ensimmäisinä

5 hyvää syytä olla NaturaMed Pharman asiakas

1Voita upeita lahjoja

Jaamme upeita lahjoja kestotilaajillemme. Kaikki asiakkaamme ovat mukana jännittävien matkalahjakorttien ja muiden ylellisten lahjojen arvonnassa.

« Jouluaatto, uudenvuodenaatto ja kaikki yhdellä kertaa! Tämä pelasti koko vuoteni! Suuren suuret kiitokset! »

Jarl Øystein K. Askengren
2500€ matkalahjakortin voittaja

Margit Skahjem
Uskollinen asiakas jo 14 vuotta

2Suoraan postilaatikkoosi

Yksinkertainen toimitus. Laskulla on 14 päivän maksuaika ja voit maksaa sen kotonasi kaikessa rauhassa.

« Saan ravintolisät suoraan kotipostilaatikkooni toimitettuna. Ainoa asia, josta minun täytyy itse huolehtia, on että muistan ottaa ravintolisät joka päivä. Helpommaksi tämä ei voi mennä. »

Margit Skahjem
Uskollinen asiakas jo 14 vuotta

3 Norjalaisvalmisteinen

Kaikki ravintolisämme valmistetaan ja laatutarkastetaan Norjassa.

« Se, että kaikki teiltä ostamani ravintolisät tuotetaan Norjassa ja että voitte taata laadukkaat tuotteet, tuo minulle turvaa. »


Norjalaisvalmisteinen

Leif Martinsen
Uskollinen asiakas vuodesta 2008

4 Asiakaspalvelua 30 vuoden kokemuksella

Meillä on aikaa SINULLE.

« Olen niin tyytyväinen, että NaturaMed Pharman asiakaspalvelussa on niin mukavia ihmisiä töissä. He suhtautuvat minuun aina niin hyvin. He antavat vastaukset minua askarruttaviin kysymyksiin ja heillä on aina aikaa myös pienelle rupattelulle. »

Leif Martinsen
Uskollinen asiakas vuodesta 2008

5 Turvallisuuslupaus

Meiltä saat aina turvallisuuslupauksen. Meillä on yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten ravintolisien toimittamisesta asiakkaillemme. Tuotteemme valmistetaan Norjassa Good Manufacturing Practice (GMP)- standardin mukaisesti. Se on kansainvälinen standardi, joka varmistaa, että tuotteemme valmistetaan ja tarkistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Sen vuoksi voit olla varma, että tuotteemme täyttävät vaatimukset jäljitettävyydestä, puhtaudesta, kestävyydestä ja laadusta.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Naturamed Pharmasta

Vuodesta 1992 lähtien yli 2 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ovat valinneet pitää terveydestään huolta NaturaMed Pharman tuotteiden avulla. Mottomme on, että asiakkaamme saavat elämältä enemmän ja menemme koko ajan eteenpäin pitääksemme tämän tavoitteen. Tyytyväisten asiakkaiden johdosta olemme saavuttaneet asemamme yhtenä Pohjoismaiden johtavista kestotilauspohjaisten ravintolisien toimittajista.

Rekisteröidy Terveys+ -jäseneksi täällä
Voit voittaa 1000€:n lahjakortin!
×

Liity Terveys+ -jäseneksi! Kaikki asiakkaamme ovat mukana Suuressa Lahjajahdissa. Jaamme asiakkaillemme koko vuoden lahjakortteja, joiden kokonaisarvo on 10 000€!

 • Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  020 377 377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen