VitaSerin

Ravintolisä, joka sisältää L-seriiniä ja jodia – aivojen hyvinvointiin

 • Aivot
 • Muisti
 • L-seriini

Tilaa kestotilauspaketti sisältäen 3 kuukauden annoksen VitaSeriniä – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää VitaSerinin kestotilaustarjouksen. Lähettäkää minulle 3 kuukauden annos. Maksan lähetyksestä vain 56,70 € + 4,90 € postikuluja.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanota kestotilauslähetys 90 päivän annoksella VitaSeriniä. Maksat paketista vain 56,70 € + 4,90 € postikuluja (yhteensä 61,60 €). Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketista, ja maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana.
  • 2Et ole velvoitettu ostamaan mitään, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilaamista, ole meihin yhteydessä 2 viikon sisällä kestotilauksen vastaanottamisesta.
  • 3Suoraan kotiin postilaatikkoon. Kestotilaajana saat VitaSeriniä joka kolmas kuukausi. Rasia, jossa on 90 tablettia maksaa vain 56,70 €. 4,90 € postikuluja lisätään kaikkiin lähetyksiin (yhteensä 61,60 €).
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat jäsenyyden NaturaMed Pharman etuohjelmaan TERVEYS+. Tarjous on voimassa vain yli 18-vuotiaille. Katso yleiset ostoehtomme tästä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  VitaSerin – sinulle, joka haluat huolehtia muististasi ja keskittymiskyvystäsi.  Kun annat aivoillesi oikeaa polttoainetta, niin toimit paremmin.

  VitaSerin on ravintolisä, joka on kehitetty ja valmistettu Norjassa, ja annosteltu helposti nieltäviin kapseleihin. Resepti on koostettu kaikkiaan kahdeksasta tarkoin valikoidusta aineosasta, jotka tukevat aivojen luonnollisia toimintoja.

  VitaSerin sisältää paljon puhuttua aminohappoa L-seriiniä, jota kohtaan on koko ajan kasvavaa mielenkiintoa maailmanlaajuisesti. VitaSeriniä on vahvistettu jodilla, folaatilla (B9), tiamiinilla (B1), niasiinilla (B3), pyridoksiinilla (B6), kobalamiinilla (B12) ja koentsyymi Q-10:llä.

  • Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa, kuten muistia, huomiokykyä ja keskittymiskykyä
  • Tiamiini (B1), niasiini (B3), folaatti (B9) ja kobalamiini (B12) edistävät normaalia psykologista toimintaa
  • Tiamiini (B1), niasiini (B3), pyridoksiini (B6) ja kobalamiini (B12) edistävät hermoston normaalia toimintaa
  • Niasiini (B3), pyridoksiini (B6), folaatti (B9) ja kobalamini (B12) vähentävät väsymystä ja uupumusta

  Tilaa jo tänään!

  Tilaa VitaSerin jo tänään, ja saat sen pian toimitettuna suoraan kotiin postilaatikkosi – helpompaa ei voisi olla.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: VitaSerin

  Nettopaino: 54 grammaa/ 90 kap

  Tuoteseloste per kapseli

  Päiväannos:
  L-seriini 400 mg
  Koentsyymi Q-10 10 mg
  B12-vitamiini 2,5 μg (100%)
  Foolihappo 400 μg (200%)
  Jodi 150 μg (100%)
  B6-vitamiini 2,1 mg (150%)
  B1-vitamiini 1,2 mg (109%)
  B3-vitamiini 8 mg (50%)

  *päivittäisen saannin vertailu arvosta

  Annostelu: 1 kapseli päivässä.

  Ainesosat:  L-seriini, kapselin kuori (gelatiini, väriaineet (titaanidioksidi, kirkas sininen)), (ubikinoni), saostusaine (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatit, piidioksidi), koentsyymi Q-10 niasiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, Quatrefolic®-glukosamiinisuola, kaliumjodidi, metyylikobalamiini.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.

  www.nmp.as

  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen