VigroVital®

Ravintolisä miehelle – kokonaiset 18 tarkasti valittua ainesosaa

 • Testosteroni
 • Energia
 • Lihastoiminta

Tilaa 60 päivän annos VigroVital®ia kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää VigroVitalin kestotilaustarjouksen. Lähettäkää minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,80€ + 4,90€ posti- ja toimituskulut.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos VigroVitalia. Maksat vain 39,80€ + posti- ja toimituskulut 4,90€. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen VigroVitalia joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,80€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  VigroVital® – vaikuttavia aineita testosteronitasoon, energiaan ja lihaksille

  VigroVital® sisältää vaikuttavia aineita, joilla on dokumentoituja vaikutuksia kehosi eri toimintoihin. Sinkki edistää normaalin testosteronitason ylläpitämistä ja B3 -vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa.

  Testosteroni

  Miesten testosteronitaso laskee luonnollisena osana ikääntymistä ja joillakin se voi vaikuttaa lihasmassaan, hiustenkasvuun, seksuaaliseen kyvykkyyteen ja lisääntymiskykyyn sekä henkiseen terveyteen. VigroVital® sisältää sinkkiä, joka on välttämätön kivennäisaine osalle kehon tärkeistä toiminnoista. Sinkki muun muassa edistää normaalin testosteronitason ylläpitämistä kehossa, hiusten pysymistä normaaleina sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä. Sinkki on tärkeä kivennäisaine myös hiilihydraatti-, proteiini- ja rasva-aineenvaihdunnalle. Koska sinkkiä ei muodostu kehossamme, on sen saanti turvattava ruoan ja juoman kautta.

  Energia

  VigroVital® sisältää B3-vitamiinia (niasiini). B3-vitamiini toimii keskeisenä koentsyyminä ja sillä on tärkeä rooli kehon normaalissa energia-aineenvaihdunnassa. Entsyymit osallistuvat noin 150 erilaiseen kemialliseen reaktioon. Tämä vitamiini auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.

  Lihakset

  VigroVital® sisältää magnesiumia. Magnesium on kivennäisaine, joka toimii kofaktorina monille entsyymeille ja sitä täytyy saada kehoon ruoan ja juoman kautta. Magnesium on välttämätön hermo- ja lihasimpulssien kululle ja se edistää lihasten normaalia toimintaa. Tämä kivennäisaine on myös tärkeä hiilihydraattien polttamiselle ja sille, että ne pilkkoutuvat kehossa sellaiseen energiamuotoon, että keho voi hyödyntää niitä. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja lisäksi se on tärkeä kehon elektrolyyttitasapainolle.

  Muut ainesosat

  VigroVitalissa on yhteensä 18 vaikuttavaa ainesosaa, jotka on jaettu vitamiineihin, kivennäisaineisiin ja yrtteihin, kuten ginseng, Schisandra, ruusunjuuri ja vihreä tee. Tuote on kehitetty ja valmistettu Norjassa.

  Tilaa tänään

  Tilaa VigroVitalia tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: VigroVital NATURAL 120 tab.
  Nettopaino 96 g

  Tuoteseloste: kaksi tablettia ja suositeltu päiväannos (RDI) prosentteina:

  Glutamiinipeptidi 500 mg
  Magnesium 150 mg 40 %
  Kalan maiti 50 mg
  Foenigraeci semen (rohtosarviapila) 50 mg
  Gentiana lutea (keltakatkero) 50 mg
  Epilobium angustifolium (maitohorsma) 50 mg
  Camellia sinensis (vihreä tee) 50 mg
  Rhodiola rosea (ruusujuuri) 50 mg
  Schisandra-hedelmä 50 mg
  Panax ginseng 50 mg
  Linum usitatissimum/ligniini/pellava 50 mg
  Urtica urens (rautanokkonen) 50 mg
  B3-vitamiini 18 mg 112 %
  Sinkki 10 mg 100 %
  B5-vitamiini 6 mg 100 %
  Lycopersicon esculentum (lykopeeni) 1 mg
  Seleeni 55 μg 91%
  Biotiini 150 μg 300%

  *% päivän saantisuosituksesta

  Annostelu: 2 tablettia päivittäin.

  Valmistusaineet: Glutamiinipeptidi, magnesiumhydroksidi, sakeuttamisaine
  (mikrokristalliselluloosa), kalan maiti, standardisoidut määrät yrttejä (rohtosarviapila (foenigraeci semen), keltakatkero (gentiana lutea), vihreä tee (camellia sinensis), maitohorsma
  (epilobium angustifolium), ruusujuuri (rhodiola rosea), schisandrahedelmä (schisandra sinensis), pellava (linum usitatissimum), rautanokkonen (urtica urens), panax ginseng)), sitruskuitu, sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine
  (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi, sinkkioksidi, tomaattiuute (lycopersicon esculentum), kalsium-D-pantotenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, väri
  (beetakaroteeni).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen