ProstarOn® Natural

ProstarOn® - ainesosia eturauhaselle

 • Hyvinvoiva eturauhanen
 • Vitamiineja ja kivennäisaineita
 • Granaattiomenaa, lykopeenia ja pellavansiemenuutetta

Tilaa 60 päivän annos ProstarOn® Naturalia kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää ProstarOn Naturalin kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos ProstarOn Naturalia. Maksat 39,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen ProstarOn Naturalia joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  ProstarOn® – eturauhaselle

  ProstarOn on sinulle, joka haluat pitää huolta eturauhasestasi. Tuote sisältää aktiivisia ainesosia, kuten granaattiomenaa, lykopeenia ja pellavansiementä. Lisäksi siihen on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita miehille, jotka haluavat pitää huolta terveydestään.

  • Sinkki auttaa säilyttämään normaalin testosteronitason veressä
  • Sinkki, seleeni, folaatti ja B6 edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa
  • B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonitoimintaa
  • Folaatti ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • B6-vitamiini voi auttaa normaaliin energia-aineenvaihduntaan

  ProstarOn® sisältää rutiinia ja kversetiiniä, jotka ovat kasvien polyfenoleja. Polyfenoleja on kaikissa kasveissa eri määrä ja hedelmillä ja vihanneksilla ne vaikuttavat muun muassa niiden väriin, makuun ja tuoksuun..

  ProstarOn®ia ei ole kehitetty parantamaan tai ehkäisemään sairautta ja suosittelemmekin kaikkia miehiä tutkituttamaan eturauhasensa säännöllisesti. ProstarOnilla ei ole havaittuja haittavaikutuksia, mutta jos epäilet, ota yhteyttä lääkäriisi ja keskustele hänen kanssaan.

  Tilaa tänään

  Tilaa ProstarOn® Naturalia tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: Prostaron 60 tab.
  Nettopaino 108 g

  Tuoteseloste: tabletti ja suositeltu päiväannos
  Päiväannos: 1 tabletti

  Pellavansiemenuute 250 mg
  -mistä pellavansiemenlignaania 50 mg
  Granaattiomena 200 mg
  Fytosterolit (männystä) 50 mg
  Pukinsarvensiemen 50 mg
  Kversetiini 50 mg
  Rutiini 50 mg
  Sinkki 10 mg (100*)
  Lykopeeni 5 mg
  B6-vitamiini 1,4 mg (100*)
  Folaatti 200 μg (100*)
  Seleeni 50 μg (91*)

  * % suositellun päivittäisannoksen viitearvosta

  Annostelu: 1 tabletti päivässä

  Valmistusaineet: Pellavansiemenuute (Linum usitatissimum), granaattiomenauute (Punica granatum), kversetiini ja rutiini tattarista (Fagopyrum esculentum), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), männynversouute (Pinus sylvestris), pukinsarvensiemenuute (Foenigraeci semen), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum), sinkkisitraatti, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, natriumseleniitti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (klorofylli).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen