Omega-3 natural

Omega-3 + krilli maailman puhtaimmalta merialueelta

 • Sydän
 • Aivot
 • Näkö

Tilaa 60 päivän annos OmegaMed Naturalia kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää OmegaMed Naturalin kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 34,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos OmegaMed Naturalia. Maksat 34,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen OmegaMed Naturalia joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 34,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Omega-3 + krilli

  OmegaMed Natural omega-3 + krilli, sisältää luonnollisia rasvahappoja (DHA ja EPA), jotka tiivistetään suoraan kalanlihasta ja koostuvat siksi täysin luonnollisesta kalaöljystä. Omega-3 -rasvahapot ovat erittäin hyvin dokumentoituja ja omega-3 -lisää suositellaan kaikille, jotka eivät syö rasvaista kalaa useita kertoja viikossa. Useimmat meistä tietävät, että omega-3:n välttämättömät rasvahapot ovat hyväksi kehollemme. Krillillä, pienellä äyriäisellä jota kalastetaan Antarktiksella, on myös paljon terveydelle hyviä ominaisuuksia, vaikka niitä ei tähän mennessä ole tunnettu kovin hyvin. Krilli sisältää paljon astaksantiini – antioksidanttia, joka antaa sille hienon syvänpunaisen värin.

  • DHA edistää aivojen normaalia toimintaa**
  • DHA edistää silmien normaalin toiminnan ylläpitoa**
  • EPA edistää sydämen normaalia toimintaa*

  Omega-3 – välttämätön rasvahappo

  Nykyaikainen länsimainen ruokavalio sisältää usein vähemmän omega-3:a sisältävää kalaa, mitä suositellaan. Omega-3:t ovat välttämättömiä rasvahappoja. Kehomme ei pysty tuottamaan rasvahappoja itse ja siksi ne täytyy saada ravinnon kautta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisän muodossa.

  DHA ja EPA

  Tärkeimmät omega-3 -rasvahapot ovat DHA ja EPA. Näitä monityydyttyneitä rasvahappoja on runsaasti merenelävissä ja rasvaisessa kalassa. Kalanrasva koostuu monityydyttyneestä omega-3 -rasvahapoista, joka muodostuu meren planktonista ja kulkeutuu ravintoketjun kautta kaloista ihmisiin. Kun syöt rasvaista kalaa, osa omega-3 -rasvahapoista varastoituu kehosi soluihin. Omega-3 -rasvahapot DHA ja EPA ovat erityisen tärkeitä sydämelle* ja aivoille* ja voivat vaikuttaa positiivisesti myös näkökykyyn**.

  Mikä krilli on?

  Krilli on pieni katkarapua muistuttava äyriäinen, joka elää maailman puhtaimmalla merialueella Antarktiksen jääreunan tuntumassa. Krilli sisältää suuria määriä luonnon omaa antioksidanttia astaksantiinia. Astaksantiini tunnetaan syvänpunaisesta väristään, joka on samaa, josta esimerkiksi lohen punainen väri on peräisin. OmegaMed Naturalin kapselit, jotka sisältävät krilliä, ovat herkullisen syvänpunaisia ja ne on helppo niellä.

  Oksidatiivinen stressi

  Kapseleihin on lisätty E-vitamiinia, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä eli hapettumisreaktiolta.

  Lihakset

  OmegaMed Natural sisältää proteiineja, jotka edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitoa ja auttavat ylläpitämään normaalia luustoa.

  Tilaa tänään

  Tilaa OmegaMed Naturalia tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  * Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn päiväsaanti on 250mg päivässä.
  ** Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn ja EPAn päiväsaanti on 250mg päivässä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: OmegaMed NATURAL Omega-3 + krilliöljy 120 kap.
  Nettopaino 84 g

  2 kapselia sisältää 1000 mg öljyä:

  – josta EPA (eikosapentaeenihappo) 160 mg
  – josta DHA (dokosaheksaeenihappo) 98 mg
  – josta DPA (dokosapentaeenihappo) 36 mg
  Astaksantiinia krillistä 250 ug
  E-vitamiini (d-alfatokoferoli) 4 mg (33,3 %)*
  Rasvahappoja yhteensä 1010 mg
  Proteiini 258 mg
  Hiilihydraatti 102 mg
  Kalorisisältö 10 kcal, 41 kJ

  *% päivän saantisuosituksista

  Suositeltu päiväannos: 2 kapselia päivässä. Ole varovainen, jos olet allerginen äyriäisille.

  Ainesosat: Kalaöljytiiviste, gelatiini, glyseroli, antioksidantti (astaksantiinia krillistä, d-alfatokoferoli).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen