OmegaMed Extra - Vitamin D+E

Norjalaisvalmisteinen huippulaatuinen omega-3 kiinteää etuhintaan

OmegaMed Extra - NaturaMed Pharma
 • Sydän
 • Aivot
 • Näkö

Tilaa 5 kuukauden annos OmegaMed Extraa kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää OmegaMed Extran kestotilaustarjouksen. Säästöpakkaus sisältää 300 tuoretta kapselia ja se vastaa 5 kk:n käyttöä. Saan pakkauksen erittäin edulliseen hintaan vain 13,90 €/kk, yhteensä 69,50 €+ posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 5 kuukauden annos OmegaMed Extraa. Maksat vain 13,90 €/kk, yhteensä 69,50 € + posti- ja toimituskulut 4,90 €. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen OmegaMed Extraa joka viides kuukausi. 300 kapselin pakkaus maksaa vain 69,50€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Norjalaisvalmisteinen huippulaatuinen omega-3 koko perheelle kiinteään etuhintaan!

  OmegaMed Extra on erityisesti kehitetty, norjalaisvalmisteinen ravintolisä, jossa on omega-3:a, aurinkovitamiini D:tä ja antioksidantti E:tä. Omega-3, D- ja E-vitamiinit ovat tärkeitä ravintoaineita. Ne ovat terveellisiä ja terveysviranomaiset suosittelevat syömään omega-3:a ja D-vitamiinia päivittäin.

  OmegaMed Extran ainesosilla on dokumentoituja vaikutuksia useisiin kehon toimintoihin:

  Hyväksi sydämelle

  Välttämättömät rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn ja EPAn päiväsaanti on 250mg päivässä.

  Aivot

  Omega-3:n rasvahappo DHA edistää aivojen normaalia toimintaa. Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn päiväsaanti on 250mg päivässä.

  Näkö

  Omega-3 rasvahappo DHA edistää silmien normaalin toiminnan ylläpitoa. Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn päiväsaanti on 250mg päivässä.

  Lihakset

  D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä ja edistää lihasten normaalia toimintaa.

  Vastustuskyky

  D-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti ja se auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  Kiinteä etuhinta

  Saat 300 herkullista ja tuoretta kapselia 5 kuukauden käyttöä varten suoraan kotiin postilaatikkoosi hintaan vain 69,50€. Tämä tarkoittaa sitä, että voit turvata päivittäisen omega-3:n, D- ja E-vitamiinin saantisi vain 13,90 €/kk. Emme tiedä ketään, joka toimittaisi yhtä hyvää tuotetta yhtä edulliseen hintaan.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: OmegaMed Extra – 300 kap.
  Nettopaino 210g

  Päiväannoksen (2 kapselia) sisältö:

  Kalaöljy 1000 mg

  Josta

  Omega-3 650 mg
  -EPA (eikosapentaeenihappo) 330 mg
  -DHA (dokosaheksaeenihappo) 220 mg
  E-vitamiini 12 mg (100%)*
  D-vitamiini 5 μg (100%)*

  *% päivän saantisuosituksista

  Annostelu: 2 kapselia

  Valmistusaineet: Kalaöljy, gelatiini, sakeutusaine (glyseroli), dl-alfa-tokoferoli, retinolipalmitaatti, kolekalsiferoli.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  020 377 377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen