O-3E®

Omega-3 + energiaa

 • Sydän
 • Aivot
 • Elinvoima

Tilaa 60 päivän annos O-3E®tä kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää O-3En kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Vain yksi tilaus / henkilö. Hyväksyn ehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos O-3E:tä. Maksat 39,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen O-3E:tä joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  25 vuoden kokemus

   

  Omega-3:a ja elinvoimaa ainutlaatuisessa kapselissa

  Yhdestä O-3E kapselista saat terveysviranomaisten suositteleman päivittäisen annoksen Omega-3:a ja elinvoimaa niin ginsengistä kuin villijamssista, keltakatkerosta kuin Schisandrasta. Ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka saat vain NaturaMed Pharmalta.

  • DHA edistää aivojen normaalia toimintaa 1)
  • DHA edistää silmien normaalin toiminnan ylläpitoa 1)
  • EPA edistää sydämen normaalia toimintaa 2)
  • Ginseng lisää elinvoimaa

  Omega-3 – välttämätön rasvahappo

  Nykyaikainen länsimainen ruokavalio sisältää usein vähemmän omega-3:a sisältävää kalaa, mitä suositellaan. Omega-3:t ovat välttämättömiä rasvahappoja. Kehomme ei pysty tuottamaan rasvahappoja itse ja siksi ne täytyy saada ravinnon kautta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisän muodossa.

  DHA ja EPA

  Tärkeimmät omega-3 -rasvahapot ovat DHA ja EPA. Näitä monityydyttyneitä rasvahappoja on runsaasti merenelävissä ja rasvaisessa kalassa. Kalanrasva koostuu monityydyttyneestä omega-3 -rasvahapoista, joka muodostuu meren planktonista ja kulkeutuu ravintoketjun kautta kaloista ihmisiin. Kun syöt rasvaista kalaa, osa omega-3 -rasvahapoista varastoituu kehosi soluihin. Omega-3 -rasvahapot DHA ja EPA ovat erityisen tärkeitä sydämelle2) ja aivoille1) ja voivat vaikuttaa positiivisesti myös näkökykyyn1).

  Tilaa tänään

  Tilaa O-3E:tä tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: O-3E Omega-3 + Energy 120 kap.
  Nettopaino 96 g

  Päiväannoksen (2 kapselia) sisältö:

  Kalaöljy 1000 mg
  mistä Omega-3:
  -mistä DHA 355 mg
  -mistä EPA 232 mg
  Ginseng-uute 50 mg
  Jamssiuute 50 mg
  Keltakatkerouute 25 mg
  Palsamiköynnösuute 25 mg

  Annostelu: 2 kapselia päivässä.

  Valmistusaineet: Kalaöljytiiviste (etyyliesteri), liivate, ginseng/Panax ginseng, jamssi/Dioscorea villosa, stabilointiaine (glyseroli), keltakatkero/Gentiana lutea, Schisandra sinensis, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), antioksidantit (d-alfatokoferoli), väriaine (rautaoksidi).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-18

  Til toppen