Natural Energy

Erityinen yhdistelmä valittuja yrttejä, vitamiineja ja mineraaleja

 • Vähentynyt väsymys ja uupumus
 • Normaali energia-aineenvaihdunta
 • B6, B12, niasiini ja rauta

Tilaa 60 päivän annos Natural Energyä kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää Natural Energyn kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Vain yksi tilaus / henkilö. Hyväksyn ehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos Natural Energyä. Maksat 39,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen Natural Energyä joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  25 vuoden kokemus

   

  Tarvitsetko lisää energiaa?

  Oletko nuutunut ja väsynyt ja tarvitset enemmän energiaa suoriutuaksesi päivittäisistä askareistasi? NATURAL Energy sisältää tunnettuja ainesosia, joista jokainen voi antaa sinulle lisää elinvoimaa ja energiaa.

  Väsymys ja uupumus

  Natural Energy sisältää kivennäisaine rautaa, joka voi vähentää väsymystä ja uupumusta. B6- ja B12-vitamiinit ja niasiini voivat myös vaikuttaa väsymystä ja uupumusta vähentäen.

  Energiaa

  Raudan puute voi alentaa energiatasoasi. Lisäämällä ravintoon rautaa, voit lisätä energiatasoasi ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Rauta edistää normaalia hapensaantia kehossa. Vitamiinit niasiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät myös normaalia energia-aineenvaihduntaa kehossa. Entsyymit osallistuvat noin 150 erilaiseen kemialliseen reaktioon.

  Muisti

  Natural Energyyn on lisätty rautaa, joka edistää normaalia kognitiivista toimintaa. Kognitiivisilla toiminnoilla tarkoitetaan henkilön tuntemista ja kykyä ajatella ja reagoida, mukaan lukien ongelmanratkaisu, muisti, keskittyminen, arviointikyky ja kieli.

  Hermosto

  Aivot ja hermosto ohjaavat kaikkia kehomme toimintoja. B6- ja B12-vitamiinit ja niasiini edistävät normaalia hermoston toimintaa.

  Muut ainesosat

  Natural Energy sisältää rohtomaraljuurta, ginsengiä, keltakatkerouutetta ja vihreää teetä. Ginsengiä on käytetty Aasiassa jo yli 4000 vuotta ja se tunnetaan virkistävästä vaikutuksestaan, silloin kun tarvitset energiaa ja elinvoimaa. Rohtomaraljuurella on myöskin pitkä historia ja se on saanut nimensä Siperiasta, jossa porot söivät kasvia. Tämä innosti myös mongolialaisia sotilaita keräämään kasvia ja syömään sitä ennen sotamatkoille lähtemistä.

  Tilaa tänään

  Tilaa Natural Energyä tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: Natural Energy 60 tabl.
  Nettopaino 27 g

  Tuoteseloste: suositeltu päiväannos 1-2 tablettia

  Päiväannos (NRG): 1 tabl / 2 tabl
  Vihreä tee -uute 200 mg / 400 mg
  Keltakatkero 75 mg / 150 mg
  Maraljuuriuute 60 mg / 120 mg
  Ginseng-uute 40 mg / 80 mg
  Niasiini 14 mg (87*) 28 mg (174*)
  Rauta 5 mg (36*) / 10 mg (72*)
  Bioperine® 2,5 mg / 5 mg
  B6-vitamiini 2,1 mg (150*) / 4,2 mg (300*)
  B12-vitamiini 2,5 μg (100*) / 5 μg (200*)

  *% saantisuosituksiin

  Sisältää 60 mg luonnollista kofeiinia/tabletti

  Annostelu: 2 tablettia päivittäin ensimmäisen kuukauden ajan kuurina,
  sen jälkeen 1-2 päivittäin jatkuvassa käytössä.

  Valmistusaineet: Vihreä tee -uute (Camellia sinensis), keltakatkerouute (Gentiana lutea), maraljuuriuute (Leuzea carthamoides), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), Panax-ginseng-uute, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, paakkuuntumisen estoaine (trikalsiumfosfaatti, siliciumdioksidi), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Bioperine® (pippuriuute), pyridoksiinihydrokloridi, syaanikobalamiini, väriaine (beetakaroteeni), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 25 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-18

  Til toppen