LaxoMarine® Natural

Puhdas omega-3 norjalaisesta lohesta – 100% norjalaista laatua

 • Sydän
 • Aivot
 • Näkö

Tilaa 60 päivän annos LaxoMarine®a kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää LaxoMarinen kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 34,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos LaxoMarinea. Maksat 34,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen LaxoMarinea joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 34,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Puhdas omega-3 norjalaisesta lohesta

  LaxoMarine® Natural sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän korkeasti konsentroitunutta omega-3:a ja kalaöljyä lohesta, omega-6:a, omega-7:ä ja omega-9:ä. Lohi on tunnetaan rasvaisena kalana, joka sisältää erityisen paljon tärkeitä ja terveellisiä omega-3 -rasvahappoja ja soveltuu siksi erinomaisesti niin ruoanlaittoon kuin ravintolisäksi. LaxoMarine sisältää:

  • DHA:ta, joka edistää aivojen normaalia toimintaa*
  • DHA:ta, joka edistää silmien normaalin toiminnan ylläpitoa**
  • EPA:a, joka edistää sydämen normaalia toimintaa*

  Omega-3 – välttämätön rasvahappo

  Omega-3:t ovat välttämättömiä rasvahappoja. Tämä tarkoittaa sitä, että kehomme ei pysty tuottamaan rasvahappoja itse ja siksi ne täytyy saada ravinnon kautta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisän muodossa.

  DHA ja EPA

  Tärkeimmät omega-3 -rasvahapot ovat DHA ja EPA. Näitä monityydyttyneitä rasvahappoja on runsaasti merenelävissä ja rasvaisessa kalassa. Kalanrasva koostuu monityydyttyneestä omega-3 -rasvahapoista, joka muodostuu meren planktonista ja kulkeutuu ravintoketjun kautta kaloista ihmisiin. Kun syöt rasvaista kalaa, osa omega-3 -rasvahapoista varastoituu kehosi soluihin. Omega-3 -rasvahapot DHA ja EPA ovat erityisen tärkeitä sydämelle** ja aivoille* ja voivat vaikuttaa positiivisesti myös näkökykyyn*.

  Lihakset

  LaxoMarine sisältää proteiineja, jotka edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitoa ja auttavat ylläpitämään normaalia luustoa.

  Hyvin varjeltu salaisuus

  Oletko huomannut, että tuoreen lohen liha on herkullisen punaista? Väri tulee astaksantiinista, joka on luonnon voimakkain antioksidantti ja väriaine. LaxoMarinen kapselit ovat herkullisia, lohenvärisiä ja helppoja niellä.

  Tilaa tänään

  Tilaa LaxoMarinea tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  * Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn päiväsaanti on 250mg päivässä.
  ** Positiiviset terveysvaikutukset voidaan saavuttaa, kun DHAn ja EPAn päiväsaanti on 250mg päivässä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: LaxoMarine NATURAL 120 kaps.
  Nettopaino 84 g
  50 % lohiöljy ja 50 % EPA33/DHA22 TG

  2 kapselia sisältää 1000 mg öljyä:

  – josta Omega-3 EPA (eikosapentaeenihappo) 225 mg
  – josta Omega-3 DHA (dokosaheksaeenihappo) 197 mg
  – josta Omega-3 DPA (dokosapentaeenihappo) 29 mg
  – josta Omega-6 94 mg
  – josta Omega-7 80 mg
  – josta Omega-9 250 mg
  Rasvahappoja yhteensä 1010 mg
  Proteiinia 387 mg
  Hiilihydraatteja 153 mg
  Kalorisisältö 5 kcal, 20,5 kJ

  Annostelu: 2 kapselia päivittäin.

  Valmistusaineet: kalaöljytiiviste lohesta, gelatiini, glyseroli, vesi.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen