K2 EXTRA

Sisältää K2-vitamiinia Mena Q7™ - äänestetty vuoden toiminnalliseksi ainesosaksi.

 • K-vitamiinia muodoissa K1 ja K2
 • D3-vitamiinia
 • Kalsiumia

Tilaa 90 päivän annos K2 Extraa kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää K2 Extran kestotilaustarjouksen. Lähettäkää minulle 90 päivän annos. Maksan vain 54,90€ + 4,90€ posti- ja toimituskulut.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 90 päivän annos K2 Extraa. Maksat vain 54,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen K2 Extraa joka toinen kuukausi. 90 tabletin pakkaus maksaa vain 54,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  K2 Extra sisältää K-vitamiinia K1- ja K2 -muodossa, kalsiumia ja D3-vitamiinia

  K2 Extra on norjalaisvalmisteinen tuote, joka sisältää K-vitamiinia, D3-vitamiinia ja kalsiumia, jotka edistävät normaalin luuston ylläpitämistä. Lisäksi D3-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia käyttöä ja veren normaalia kalsiumpitoisuutta. D3-vitamiini ja kalsium edesauttavat lihasten normaalia toimintaa ja D3-vitamiini edistää myös vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

  K2 Extra sisältää luonnollista K2-vitamiinia MenaQ7™ -muodossa, joka on äänestetty toiminnallisimmaksi ainesosaksi USA:ssa vuoden 2015 NutriAwards -messuilla. MenaQ7™ valmistetaan fermentoiduista kikherneistä norjalaisella NattoPharma ASA:lla, joka on yksi maailman johtavista K2-vitamiinin tutkijoista ja kehittäjistä. K2 -vitamiini edistää normaalia veren hyytymistä ja ylläpitää luuston normaalia ylläpitämistä.

  Kalsiumyhdistelmä

  K2 Extra sisältää kalsiumyhdistelmän, joka perustuu mineralisoituun merilevään sekä kalsiumiin, jota saadaan sekä korallista että kalanruodosta. Kaikki nämä kalsiumin lähteet ovat 100% luonnollisia meren ainesosia, jotka sisältävät laajan valikoiman 72 erilaista mineraalia. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa ja ylläpitää normaalia luustoa.

  D3-vitamiini

  K2 Extraan on lisätty D3-vitamiinia, joka imeytyy helposti kehoon. D-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä aurinkovitamiini, on rasvaliukoinen vitamiini, jota kehomme tuottaa itse, kun altistumme auringonvalolle. Ravintoaineena D-vitamiini osallistuu kehossamme siihen, että kalsium imeytyy kehoomme syömästämme ruoasta ja se myös pitää veren kalsiumpitoisuuden normaalina. On myös tieteellisesti todistettu, että D-vitamiinin saannilla ja normaalin lihastoiminnan ylläpidon välillä on yhteys. Lisäksi D-vitamiini edistää vastustuskyvyn pysymistä normaalina.

  Tilaa K2 Extraa tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: K2 Extra 90 tabl.

  Nettopaino: 81 g

  Tuoteseloste per tabletti ja suositeltu päiväannos (RDI) prosentteina:

  Kalsium 200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  K-vitamiini2 90 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  K-vitamiini1 10 μg (**) / 20 μg (**)
  D-vitamiini3 10 μg (200*) / 20 μg (400*)

  *% päivän saantisuosituksista
  **% päivän saantisuosituksista K-vitamiinin viitearvosta K1 ja K2

  Annostelu: 1-2 tabletti päivässä.

  Valmistusaineet: Mineralisoidusta merilevästä uutettu kalsium, kalsiumkarbonaatti (koralleista), kalanruotokalsium, sakeuttamisaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumfosfaatit), K2-vitamiini menakinoni-7, (MenaQ7), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferoli, fyllokinoni, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (titaanidioksidi).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharma:lle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  020 377 377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen