GastroMed EXTRA

Sinulle, jotka haluat hyvinvoivan, tasapainoisen ja hyvin toimivan vatsan

 • Maitohappobakteereja
 • Inuliinia, sinkkiä ja kalsiumia
 • Happojen tasapainottaja

Tilaa 60 päivän annos GastroMed Extraa kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää GastroMed Extran kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos GastroMed Extraa. Maksat 34,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen GastroMed Extraa joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Hyvä olo alkaa vatsasta

  Olemme kehittäneet uutuutemme GastroMed Extra -ravintolisän valituista ainesosista, jotka ovat tärkeitä vatsallesi.

  Sinulle, joka haluat hyvinvoivan, tasapainoisen ja hyvin toimivan vatsan. GastroMed Extra on norjalaisvalmisteinen ravintolisä, joka koostuu maitohappobakteereista, inuliinista, sinkistä ja kalsiumista.

  Maitohappobakteerit

  Maitohappobakteereja on erilaisissa ruuissa, kuten jogurteissa ja juustoissa, ja lisäksi maitohappobakteereja on myös mahalaukussa ja suolistossa, missä ne edistävät normaalia ruoansulatusta. GastroMed Extran yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus rhamnosus -tyypin bakteeria (CFU), kuten myös Lactobacillus delbruekii -bakteeria Gastro-AD™-muodossa, jota saadaan fermentoidusta soijasta. Gastro-AD on todistanut monissa tutkimuksissa, että sillä on happotasapainoa neutralisoiva vaikutus vatsassa. Tabletteihin on lisätty sinkkiä, joka edistää normaalia happoaineenvaihduntaa sekä makroravintoaineiden ja rasvahappojen normaalia aineenvaihduntaa. Resepti sisältää myös kalsiumia, joka edistää ruoansulatuksen normaalia toimintaa.

  GastroMed Extra sopii kaikille, jotka haluavat ylläpitää tuoretta ja tervettä bakteeriflooraa. Suosittelemme sinua ottamaa GastroMed Extraa joka päivä hyvin toimivan vatsasi takia.

  Tilaa tänään

  Tilaa GastroMed Extraa tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Sinkki

  Auttaa ylläpitämään normaalia happoaineenvaihduntaa.

  Kalsium

  Edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

  GASTRO-AD™

  Hyvin dokumentoitu ainesosa, joka toimii happoja neutralisoiden.

  Maitohappobakteerit

  Auttaa ylläpitämään hyvinvoivaa, tasapainoista ja normaalia ruoansulatusta.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: GastroMed Extra 120 tab.
  Nettopaino 96 g

  Päiväannoksen (2/6 tablettia) sisältö:

  Gastro-ADTM – (Lactobacillus delbrueckii-fermentoitu soija) 500 mg / 1500 mg
  Maitohappobakteerit – (Lactobacillus rhamnosus) 10 mrd / 30 mrd
  Inuliini 40 mg / 120 mg
  Kalsium 200 mg (25%*) / 600 mg (75%*)
  Sinkk 8 mg (80%*) / 24 mg (240%*)

  *% saantisuosituksiin

  Annostelu: 2 tablettia päivässä ruoan yhteydessä. Tarvittaessa enintään 6 tablettia vuorokaudessa.

  Valmistusaineet: Kalsiumkarbonaatti, fermentoitu soijaproteiini (Lactobacillus delbrueckii), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus rhamnosus, fruktoosi, inuliini, aromit (sitruuna ja ananas), sakeuttamisaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, makeuttamisaine (steviolin glykosidi), väriaine (rautaoksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharma Norjassa.
  www.nmp.as
  Fi: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen