Chaquelle D´or

Sisältää beetakaroteenia ja tarkoin valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita

 • Iholle, hiuksille ja kynsille
 • Sisältää beetakaroteenia
 • Vitamiineja ja kivennäisaineita

Tilaa 60 päivän annos Chaquelle D’oria kestotilauksella tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää Chaquelle D’orin kestotilaustarjouksen. Lähettäkää minulle 60 päivän annos. Maksan vain 39,80€ + 4,90€ posti- ja toimituskulut.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos Chaquelle D’oria. Maksat vain 39,80€ + posti- ja toimituskulut. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen Chaquelle D’oria joka toinen kuukausi. 120 tabletin pakkaus maksaa vain 39,80€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Chaquelle D´or® – vaikuttavia aineita iholle, hiuksille ja kynsille

  Chaquelle D’or -ravintolisä on kauneudenhoitoa tablettimuodossa, mikä koostuu luonnollisesta beetakaroteenista, lykopeenista, vitamiineista ja kivennäisaineista ja antaa kehollesi tärkeitä ravintoaineita ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.

  Iho

  Kollageeni muodostaa 30% kehon koko proteiinimäärästä ja pitää huolta ihon joustavuudesta. Chaquelle D’or sisältää C-vitamiinia, joka lisää normaalia kollageenintuotantoa, joka puolestaan vaikuttaa ihon normaaliin toimintaan. Myös biotiini ja niasiini sekä sinkki kaikki edistävät ihon pysymistä normaalina. Tabletit on viimeistelty luonnollisella beetakaroteenilla, joista osan keho muuttaa A-vitamiiniksi. Myös beetakaroteeni edistää ihon pysymistä normaalina. Beetakaroteeni on oranssinvärinen karotenoidi, josta muun muassa porkkanat saavat värinsä. Ylimääräinen beetakaroteeni varastoituu ihonalaiseen rasvaan ja voi siksi antaa iholle terveen ruskettuneen hehkun.

  Hiukset

  Chaquelle D’or®iin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaalina.

  Kynnet

  Chaquelle D’orissa mineraaleilla, seleenillä ja sinkillä on suuri vaikutus kynsille koska ne edistävät kynsien pysymistä normaaleina.

  Chaquelle D’or sisältää B6-vitamiinia, seleeniä, C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät vastustuskyvyn pysymistä normaalina. Sinkki, C-vitamiini, seleeni ja E-vitamiini ovat myös tärkeitä antioksidantteja, jotka suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä, kun ne altistuvat ulkoisille tekijöille, kuten auringonvalolle.

  Tilaa tänään

  Tilaa Chaquelle D’or®ia tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: Chaquelle D`or – 60 tabl.
  Nettopaino 27 g

  Tuoteseloste: suositeltu päiväannos 1 – 2 tablettia

  1 tbl / 2 tbl
  C-vitamiini 60 mg (75*) / 120 mg (150*)
  B3-vitamiini 15 mg (94*) / 30 mg (188*)
  E-vitamiini 15 mg (125*) / 30 mg (250*)
  Sinkki 5 mg (50*) / 10 mg (100*)
  Luontainen beetakaroteeni 1,5 mg (**) / 3 mg (**)
  – Josta A-vitamiinia (RE***) 750 μg (94*) / 1500 μg (188*)
  Lykopeeni 3 mg (**) / 6 mg (**)
  B6-vitamiini 2 mg (143*) / 4 mg (286*)
  Biotiini 112 μg (224*) / 224 μg (448*)
  Seleeni 50 μg (91*) / 100 μg (182*)

  *% päivän saantisuosituksista
  ** viitearvoa ei määritetty
  *** retinolivastineita

  Annostelu: 1-2 tabletti päivässä.

  Valmistusaineet: Porkkanajauhe, sakeutusaina (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, dl-alfa-tokoferoli, sinkkisulfaatti, luontainen beetakaroteeni (Dunaliella salina), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum), nikotiiniamidi, paakkuuntumisen estoaine (trikalsiumfosfaatti, piidioksidi), sakeutusaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, L-biotiini, natriumseleniitti.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata
  monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.
  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa,
  www.nmp.as Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen