C Extra

C-vitamiinia ja seleeniä sisältävä ravintolisä – hyväksi vastustuskyvylle

 • Vastustuskyky
 • C-vitamiini
 • Seleeni

Tilaa 3 kuukauden annos C Extraa kestotilauksella tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää C Extran kestotilaustarjouksen. Lähettäkää minulle 3 kuukauden annos. Maksan vain 39,90€ + 4,90€ posti- ja toimituskulut.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 90 päivän annos C Extraa. Maksat vain 39,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen C Extraa joka kuudes kuukausi. 90 tabletin pakkaus maksaa vain 39,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  C Extra sisältää C-vitamiinia ja seleeniä – ainesosia vastustuskykyäsi varten

  C Extra ravintolisä, joka on kehitetty ja valmistettu Norjassa , annosteltuna tuoreissa kapseleissa, jotka on helppo niellä – ja ne ovat lempeitä vatsalle.

  Aikoina, jolloin immuunipuolustus joutuu koville, lisääntyy solujen oksidatiivinen stressi ja antioksidanttien tarve kasvaa. Antioksidanttina C-vitamiini ja kivennäisaine seleeni edistävät solujen suojautumista oksidatiivista stressiä vastaan ja edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Päivittäinen C-vitamiinilisä on tarpeen, sillä se ei varastoidu kehoon.

  6 hyvää syytä ottaa C-vitamiinilisä joka päivä:

  1. C-vitamiini ja kivennäisaine seleeni edistävät normaalin immuunijärjestelmän ylläpitoa
  2. C-vitamiini ja kivennäisaine seleeni edistävät solujen suojautumista oksidatiivista stressiä vastaan
  3. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  4. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa harjoittelun aikana ja sen jälkeen
  5. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa
  6. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä

  Tilaa jo tänään!

  Tilaa C Extra jo tänään, ja saat sen toimitettuna suoraan kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan sisällä  – helpompaa ei voisi olla.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: C Extra

  Nettopaino: 53 grammaa/ 90 kap

  Tuoteseloste per 1-3 kapselia

  Päiväannos 1 kapseli 3 kapselia
  C-vitamiini 300mg (375%)* 900mg (1125%)*
  Seleeni 27,5µg (50%)* 82,5 µg (150%)*

  *päivittäisen saannin vertailu

  Annostelu: 1-3 kapselia päivässä.

  Ainesosat:  C-vitamiiniyhdiste (L-askorbiinihappo, kalsiumaskorbaatti, natriumaskorbaatti, acerola (Malpighia Punicifolia), kapselin kuori (liivate, rautaoksidit ja hydroksidit), ruusunmarjajauhe (Cynosbati Fructus), täyteaineet (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), natriumseleniitti.

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.

  www.nmp.as

  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen