BlueMed® Natural

Ainutlaatuinen yhdistelmä ravintoaineita erilaisista marjoista sekä vitamiineja

 • Mustikkaa
 • Acai-marjoja
 • Aroniaa

Tilaa 60 päivän annos BlueMed® Naturalia kestotilauksella jo tänään – ei sitoutumisaikaa!

Kyllä kiitos, haluan hyödyntää BlueMed Naturalin kestotilaustarjouksen. Lähettäkään minulle 60 päivän annos. Maksan vain 37,90€ + posti- ja toimituskulut 4,90€.

 • Hyväksyn kestotilausehdot
  • 1Vastaanotat kestotilauspaketin, jossa on 60 päivän annos BlueMed Naturalia. Maksat 37,90e + posti- ja toimituskulut 4,90e. Tervetuliaispaketilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta maksat itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet ovat liitteenä lähetyksessä.
  • 2Et ole sidottu ostamaan, mutta sinusta tulee kestotilaaja. Mikäli et halua jatkaa kestotilausta, sinun täytyy kertoa siitä meille vähintään 2 viikkoa sen jälkeen, kun olet vastaanottanut kestotilauspaketin.
  • 3Suoraan kotipostilaatikkoosi. Kestotilaajana saat uuden lähetyksen BlueMed Naturalia joka toinen kuukausi. 60 tabletin pakkaus maksaa vain 37,90€. Posti- ja toimituskulut 4,90€ lisätään kaikkiin lähetyksiin.
  • 4Kaikki kestotilaajat saavat NaturaMed Pharman etuohjelman Terveys+ -jäsenyyden. Tarjous koskee vain yli 18 vuotta täyttäneitä.
  Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi NaturaMed Pharman TERVEYS+ -etuohjelmaan, täysin ilman mitään kuluja. Nimi- ja osoitetietojani käytetään saadakseni parhaan mahdollisen palvelun ja säännöllisesti edullisia tarjouksia, tietoa uutuuksista, arvonnoista ja muusta mielenkiintoisesta. Minuun saa olla yhteydessä: kirjeitse sähköpostilla tekstiviestillä puhelimitse. Voin koska tahansa muuttaa yhteydenottomahdollisuutta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
 • Suoraan postilaatikkoosi
  Valmistettu Norjassa
  30 vuoden kokemus

   

  Suo itsellesi parasta, mitä luonto voi tarjota

  BlueMed® Naturalia päivittäin nauttimalla investoit omaan terveyteesi. Tuote on valmistettu Norjassa ja jokainen tabletti sisältää valittuja ainesosia mustikasta, aroniasta, acaista ja mustaseljasta. Lisäksi siihen on lisätty riboflaviinia (B2) ja C-vitamiinia.

  Runsaasti marjoja

  Mustikalla ja mustaseljalla on pitkät perinteet Suomessa ja molempia on käytetty ruoanlaitossa ja terveyttä edistävinä marjoina vuosisatojen ajan. Aronia tunnetaan paremmin nimellä Musta-aronia, sillä marjat ovat tummanpunaisia, melkein mustia. Oslon yliopiston ravitsemustutkimuksen laitos on tehnyt analyysejä ja todistaneet, että aronia sisältää 2-3 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka. Lisäksi marja sisältää runsaasti hivenaineita, kuten rautaa, molybdeenia, booria, jodia ja kalsiumia. Acai on eksoottinen kivellinen hedelmä, joka on alun perin kasvanut Amazonilla Brasiliassa ja on ollut yksi intiaanien suosikeista vuosisatojen ajan. Tällä hetkellä acai-marjat ovat USAn suosituimpia terveystuotteita ja ne mielletään ”superfoodiksi”. Kaikki nämä marjat sisältävä antosyanideja eli flavonoideja, jotka ovat antioksidantteja.

  Normaali vastustuskyky

  Kun vastustuskyky työskentelee kovasti, reaktiivisten happiyhdisteiden määrä kasvaa, mikä voi lisätä stressiä soluissa. Antioksidanttina toimiva C-vitamiini auttaa suojelemaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. C-vitamiini on myös tärkeä normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä.

  Hyväksi silmille

  Antosyaanien hapenottokykyä on tutkittu ja on todistettu, että niiden tavanomainen hapenottokyky on hyväksi kapillaareille, silmien pienille verisuonille, koska tavallinen hapenkulutus edistää normaalia näkökykyä. On havaittu, että C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista, mikä vaikuttaa verisuonten normaaliin toimintaan. Myös riboflaviini (B2) auttaa ylläpitämään hyvää näkökykyä.

  Hyväksi vatsalle

  Historiallisesti sekä mustikoita että mustaseljan marjoja on käytetty edistämään hyvää ruoansulatusta. Niin viikingit kuin muinaiset kreikkalaisetkin arvostivat suuresti marjojen ominaisuuksia. Limakalvojen hyvinvointi on erittäin tärkeää vatsan ja suoliston hyvinvoinnille. Siksi BlueMed Natural sisältää riboflaviinia, vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään terveitä limakalvoja.

  Tilaa tänään

  Tilaa BlueMed Naturalia tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.

  Tuoteseloste

  Ravintolisä: BlueMed Natural 60 tabl.
  Nettopaino 27 g

  Tuoteseloste: tablettia ja suositeltu päiväannos (RDI) prosentteina:

  1 tbl / 2 tbl
  Mustikkauute 60 mg / 120 mg
  Mustamarja-aroniauute 25 mg / 50 mg
  Mustaseljanmarjauute 25 mg / 50mg
  Açai-marjauute 25 mg / 50 mg
  Mistä:
  – Antosyaaneja 20,25 mg / 40,50 mg
  – Polyfenoleja 1,25 mg / 2,5 mg
  C-vitamiini 40 mg (50*) / 80 mg (100*)
  Riboflaviini (B2-vitamiini) 1,4 mg (100*) / 2,8 mg (200*)

  *% päivän saantisuosituksista

  Annostelu: 1-2 tabletti päivässä

  Valmistusaineet: maltodekstriini, mustikkauute (Vaccinium Myrtillus), sakeuttamisaine (selluloosa), askorbiinihappo, marja-aroniauute (Aronia Melanocarpa), mustaseljanmarjauute (Sambucus Nigra), açai-marjauute (Euterpe Oleracea), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, kalsiumfosfaatit), sakeuttamisaine (rasvahappojen
  magnesiumsuolat), riboflaviini, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota.
  Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

  Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
  www.nmp.as
  Puh: 0203-77377

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Asiakaspalvelu

  0203-77377

  Ma-pe 9-17.30

  Til toppen