Saat yöunesi takaisin ProstarOnin® avulla

50 % kaikista yli 60-vuotiaista miehistä kokee ikääntymiseen liittyviä eturauhasongelmia, ja ne vain pahenevat iän myötä! Onko sinulla ongelmia yöunen kanssa jatkuvien vessakäyntien vuoksi?

Todella monet miehet kokevat virtsaamisvaikeuksia ja ongelmia yöunen kanssa jatkuvien vessakäyntien vuoksi. Ravintolisä ProstarOn® on kehitetty sinulle, joka haluat ylläpitää eturauhasen hyvinvoinnin ja jo tuhannet suomalaiset miehet iloitsevat ProstarOnista® päivittäin.

ERIKOISTARJOUS: Nyt saat 30 päivän annoksen ProstarOnia® täysin ILMAISEKSI ja toimitettuna ilman postikuluja. Tilaa jo tänään ja saat tyylikkään kellon tervetuliaislahjaksi!

ProstarOn® on valmistettu Norjassa ja se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiivisia ainesosia, kuten mm. pellavansiementä, joka edistää aikuisen miehen eturauhasen normaalia toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä. Lisäksi siinä on granaattiomenaa, lykopeenia ja pukinsarvensiementä sekä aktiivisia ainesosia vitamiineista ja kivennäisaineista.

Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä on osoitettu voitavan edistää normaalia eturauhasen toimintaa, samalla kun se on hyväksi virtsateille.

 • Nuku yöt vessakäyntien sijaan
 • Saat takaisin voimakkaan virtsasuihkun – ei tarvitse odotella
 • Pääset eroon jälkitiputtelusta

Saat paremman yöunen ja mukavamman arjen ProstarOnilla® – tee kuten tuhannet muut miehet Suomessa ja kokeile sinäkin ProstarOnia®!

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: ProstarOn® 30 tab.

  Nettopaino 22,5 g

  Tuoteseloste: tabletti ja suositeltu päiväannos

  Päiväannos: 1 tabletti

  Pellavansiemenuute 250 mg
  -mistä pellavansiemenlignaania 50 mg
  Granaattiomena 200 mg
  Fytosterolit (männystä) 50 mg
  Pukinsarvensiemen 50 mg
  Kversetiini 50 mg
  Rutiini 50 mg
  Sinkki 10 mg (100*)
  Lykopeeni 5 mg
  B6-vitamiini 1,4 mg (100*)
  Folaatti 200 μg (100*)
  Seleeni 50 μg (91*)

  * % suositellun päivittäisannoksen viitearvosta

  Annostelu: 1 tabletti päivässä

  Valmistusaineet: Pellavansiemenuute (Linum usitatissimum), granaattiomenauute (Punica granatum), kversetiini ja rutiini tattarista (Fagopyrum esculentum), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), männynversouute (Pinus sylvestris), pukinsarvensiemenuute (Foenigraeci semen), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum), sinkkisitraatti, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, natriumseleniitti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (klorofylli).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

Kyllä kiitos, haluan kokeilla ProstarOnia® 30 päivää ILMAISEKSI!
Saan 30 päivän annoksen ILMAISEKSI ja toimitettuna ilman postikuluja. Saan myös ylellisen kellon tervetuliaislahjaksi. Tervetuliaislähetystä seuraa kestotilaus, jossa saan uuden lähetyksen 60 päivän annoksella joka 2. kuukausi hintaan vain 39,90 €, toimitettuna ilman postikuluja. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa, ja voin koska tahansa irtisanoa sen. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille, ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS