Saat yöunesi takaisin ProstarOnin® avulla

50 % kaikista yli 60-vuotiaista miehistä kokee ikääntymiseen liittyviä eturauhasongelmia, ja ne vain pahenevat iän myötä! Onko sinulla ongelmia yöunen kanssa jatkuvien vessakäyntien vuoksi?

Todella monet miehet kokevat virtsaamisvaikeuksia ja ongelmia yöunen kanssa jatkuvien vessakäyntien vuoksi. Ravintolisä ProstarOn® on kehitetty sinulle, joka haluat ylläpitää eturauhasen hyvinvoinnin ja jo tuhannet suomalaiset miehet iloitsevat ProstarOnista® päivittäin.

ProstarOn® on valmistettu Norjassa ja se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiivisia ainesosia, kuten mm. pellavansiementä, joka edistää aikuisen miehen eturauhasen normaalia toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä. Lisäksi siinä on granaattiomenaa, lykopeenia ja pukinsarvensiementä sekä aktiivisia ainesosia vitamiineista ja kivennäisaineista.

Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä on osoitettu voitavan edistää normaalia eturauhasen toimintaa, samalla kun se on hyväksi virtsateille.

 • Nuku yöt vessakäyntien sijaan
 • Saat takaisin voimakkaan virtsasuihkun – ei tarvitse odotella
 • Pääset eroon jälkitiputtelusta

Saat paremman yöunen ja mukavamman arjen ProstarOnilla® – tee kuten tuhannet muut miehet Suomessa ja kokeile sinäkin ProstarOnia®!

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: ProstarOn® 30 tab.

  Nettopaino 22,5 g

  Tuoteseloste: tabletti ja suositeltu päiväannos

  Päiväannos: 1 tabletti

  Pellavansiemenuute 250 mg
  -mistä pellavansiemenlignaania 50 mg
  Granaattiomena 200 mg
  Fytosterolit (männystä) 50 mg
  Pukinsarvensiemen 50 mg
  Kversetiini 50 mg
  Rutiini 50 mg
  Sinkki 10 mg (100*)
  Lykopeeni 5 mg
  B6-vitamiini 1,4 mg (100*)
  Folaatti 200 μg (100*)
  Seleeni 50 μg (91*)

  * % suositellun päivittäisannoksen viitearvosta

  Annostelu: 1 tabletti päivässä

  Valmistusaineet: Pellavansiemenuute (Linum usitatissimum), granaattiomenauute (Punica granatum), kversetiini ja rutiini tattarista (Fagopyrum esculentum), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), männynversouute (Pinus sylvestris), pukinsarvensiemenuute (Foenigraeci semen), tomaattiuute (Lycopersicon esculentum), sinkkisitraatti, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, natriumseleniitti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (klorofylli).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

Kyllä, kiitos! Kokeilen mielelläni ProstarOnia® 30 päivän ajan vain 0 €!
Lähettäkää minulle 30 päivän annos vain 0 € + postituskulu 4,90 €. Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus 60 päivän annoksella ja saan uuden toimituksen joka 2. kuukausi hintaan vain 39,90 €, toimitettuna ilman postikulua. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin irtisanoa kestotilauksen milloin tahansa. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille, ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain uusille ProstarOnin® tilaajille ja yli 18-vuotiaille.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen 1 000 euron arvonnassa - arvomme 4 voittajaa joka vuosi! Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS