Valitse OmegaMed Extra D+E parhaisiin hyvinvointihyötyihin!

Saat kiinteän etuhinnan kaikkiaan viiden kuukauden annoksesta OmegaMed Extraa D+E  vain 11,90 € kuukaudessa – toimitettuna ilman postikulua!

Tilaa nyt ja saat ammattimaisen verenpainemittarin, sveitsiläistä huippulaatua ja viiden vuoden takuulla, tervetuliaislahjaksi ensimmäisessä lähetyksessäsi.

❤️Saat luultavasti parhaan omega-3-tuotteen – Norjassa kehitetty ja valmistettu
❤️Saat 300 kapselia korkealaatuista omega-3:a yhdessä lähetyksessä
❤️Varmistat itsellesi päivittäisen saannin omega-3:a sekä vitamiineja D+E
❤️Saat KIINTEÄN ETUHINNAN, ja viiden kuukauden annoksen OmegaMed Extraa
❤️Saat erittäin edullisen kuukausihinnan – vain 11,90 € kuukaudessa
❤️Saat toimituksen ilman postituskuluja suoraan kotiin – ei postituskuluja
❤️Saat ylellisen TERVETULIAISLAHJAN – ammattimaisen verenpainemittarin tunnetulta sveitsiläiseltä Rossmaxilta. Viiden vuoden takuu.

«Olen todella huono syömään riittävästi kalaa, mutta tiedän kyllä kuinka tärkeää sekä omega-3 että D- ja E-vitamiini ovat minulle. Kun voin saada tämän kaiken yhdestä kapselista, se on aivan loistavaa!»

Tonje Svensøy

Tilaa sinäkin OmegaMed Extraa D+E kiinteään etuhintaan! Kun tilaat nyt, saat myös kätevän verenpainemittarin tervetuliaislahjaksi.

 • Tuotesisältö
  Ravintolisä: OmegaMed Extra D+E - 300 kap. Nettopaino: 210g Päiväannoksen (2 kapselia) sisältö:
  Kalaöljy 1000 mg
  Josta
  Omega-3 650 mg
  -EPA (eikosapentaeenihappo) 330 mg
  -DHA (dokosaheksaeenihappo) 220 mg
  E-vitamiini 12 mg (100%)*
  D-vitamiini 5 μg (100%)*
  *% päivän saantisuosituksista Annostelu: 2 kapselia Valmistusaineet: Kalaöljy, gelatiini, sakeutusaine (glyseroli), dl-alfa-tokoferoli, retinolipalmitaatti, kolekalsiferoli. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää. Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa.
Kyllä kiitos! Lähettäkää minulle OmegaMed Extraa kiinteään etuhintaan!
Kyllä kiitos, lähettäkää minulle tervetuliaispaketti sisältäen ammattimaisen verenpainemittarin ja 5 kuukauden annoksen OmegaMed Extra D+E:tä kiinteään etuhintaan, vain 11,90 € kuukaudessa, yhteensä 59,50 € toimitettuna ilman postituskuluja suoraan kotiin. Tervetuliaislähetystä seuraa kestotilaus, ja saan joka 5. kuukausi uuden lähetyksen sisältäen viiden kuukauden annoksen hintaan vain 59,50 €, toimitettuna ilman postikuluja. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin irtisanoa sen milloin tahansa. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. Tarjous on voimassa vain uusille OmegaMed Extra D+E kestotilaajille ja yli 18-vuotiaille.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS