NaturaMed Pharma

Meistä
Terveellisten elämäntapojen täydentäjänä NaturaMed Pharma on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavaksi kestotilausperusteisten ravintolisien toimittajaksi. Vuodesta 1992 lähtien yli 2 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ovat valinneet pitää terveydestään huolta NaturaMed Pharman tuotteiden avulla. Mottomme on, että asiakkaamme saavat elämältä enemmän ja menemme koko ajan eteenpäin saavuttaaksemme tämän tavoitteen.

Me uskomme ravintolisiin
NaturaMed Pharmalla on useita kymmeniä suosittuja tuotteita, jotka on suunnattu kehon eri tarpeisiin. Tuotteemme valmistetaan Norjassa ja ne sisältävät ainoastaan huippulaatuisia raaka-aineita. Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme liittyen, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Terveyttä kestotilauksella…
Me tahdomme tehdä kaiken helpoksi asiakkaillemme. Saat ravintolisäsi suoraan kotiin postilaatikkoosi. Kestotilaajana saat säännölliset toimitukset edulliseen hintaan. Emme käytä tuotteita kallistavia välikäsiä. Meillä jäsenenä oleminen ei maksa mitään. Mikäli toivot tuotteillesi tiheämpää toimitusväliä, haluat jättää tilauksen välistä tai keskeyttää tilauksen, olet vain meihin yhteydessä ja me järjestämme asian. Ainoa asia, joka sinun täytyy itse muistaa, on ottaa ravintolisäsi päivittäin. Helppoa, yksinkertaista ja turvallista!

…ja saat elämältäsi enemmän
Emme keskity ainoastaan ravintolisiimme, vaan myös siihen, kuinka voimme auttaa asiakkaitamme kokemaan enemmän ja saamaan elämältä enemmän. Vuodesta 2007 lähtien olemme kutsuneet valittuja asiakkaitamme elämyksellisille ulkomaanmatkoille. Vuosien aikana kymmenet tuhannet kestotilaajamme ovat olleet mukana matkoillamme. Olemme olleet muun muassa Venetsiassa, Marchèssa, Sardiniassa, Toscanassa, Etelä-Italiassa, Costa Bravassa ja Pariisissa. On ollut ilahduttaa asiakkaita tällä tavoin. Järjestämme säännöllisesti myös kilpailuja, josta voi voittaa upeita palkintoja, annamme hyödyllisiä ja ylellisiä lahjoja tai järjestämme maksuttomia tapahtumia. Hyvä asiakkaamme
– kiitos että olet yksi meistä!

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
Natura Med Pharma Kundeservice

Asiakaspalvelu

020 377 377

Ma-pe 9-17.30

Til toppen