Kutsumme asiakkaitamme jännittäville matkoille

Kutsu sinä ystäväsi mukaan ja lähde matkalle kanssamme!

Palatko halusta saada uusia kokemuksia Suomen rajojen ulkopuolella? Asiakkaanamme voit osallistua matkoille upeisiin kohteisiin. Me tarjoamme sekä hotellimajoituksen, aamiaiset että meno-paluulennot sinulle ja matkaseuralaisellesi!

Vuodesta 2007 olemme matkustaneet eri kohteisiin yli 70 000 kestotilaajamme kanssa. Olemme vierailleet Venetsiassa, Marchéssa, Sardiniassa, Prahassa, Toscanassa, Etelä-Italiassa, Pariisissa, Kroatiassa ja monessa muussa upeassa kohteessa. Joka vuosi valitsemme asiakkaat, jotka pääsevät matkustamaan uusiin ja jännittäviin matkakohteisiin kanssamme. Mikäli olet saanut meiltä kutsun ja haluat mukaan matkalle, ole nopea. Paikkoja matkoille on rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti.

Reis med Naturamed Pharma
Reis med Naturamed Pharma

Me tarjoamme

Tarjoamme matkoillamme meno-paluulennot, bussikyydit matkakohteessa lentokentältä ja lentokentälle, suomenkieliset oppaat ja hotellimajoituksen kolmelle vuorokaudelle kolmen tähden hotellissa sinulle ja matkaseurallesi. Te maksatte ainoastaan lentokenttä- ja hallintomaksun sekä lentokenttäveron. Matkustuspäivää on mahdollista muuttaa ja lisämatkatavaroita voi ottaa mukaan lisämaksusta.

Mahdollisuus opastettuihin kierroksiin
Teemme yhteistyötä World Visitor:n kanssa. Heillä on laaja retkiohjelma, jonka retkille voi vapaaehtoisesti osallistua, sekä ammattitaitoiset oppaat. He tarjoavat retkiä jokaisen makuun ja mahdollisuuden kokea upeita elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Koemme, että monet arvostavat näitä taitavien oppaiden johdolla tehtyjä retkiä, jotka tuovat enemmän syvyyttä matkakohteeseen.

Reis med Naturamed Pharma

Monia tyytyväisiä matkustajia

Palaute matkoista on ollut ylenpalttista aina ensimmäisestä matkasta lähtien. Kirjeet, postikortit ja puhelut tyytyväisiltä matkalaisilta motivoivat meitä jatkamaan matkojen järjestämistä ja etsimään koko ajan tuoreita ja jännittäviä matkakohteita.

Alla voit lukea muutamia kertomuksia asiakkailtamme, jotka onnekseen saivat kutsun postissa yhdelle matkoistamme. Lue, mitä mieltä he ovat matkustamisesta kanssamme.

Kuulostaako houkuttelevalta? Tarkkaile postiasi. Ensi kerralla voi olla sinun vuorosi saada kutsu matkalle NaturaMed Pharmalta.

Reis med Naturamed Pharma

Tällä matkalla pystyimme rentoutumaan ja nauttimaan

Usein työmatkamme ovat niin kiireisiä, ettei meillä ole ollut aikaa katsella ympärillemme. Olemme olleet kohteessa, mutta emme ole ehtineet tutustumaan siihen lainkaan. Tämän vuoksi tämä Kroatian matka on äärettömän ihana ja erilainen. Nyt voimme rentoutua, olla läsnä ja nauttia kokemastamme, mistä olemme unelmoineet. Ohjelma on todella hyvä ja matkaoppaamme on erinomainen!

Ellen Hertzberg ja Trygve Bernhardsen
Kroatia ja Montenegro 2018

Reis med Naturamed Pharma

Lähden mielelläni useammallekin matkalle NaturaMed Pharman kanssa

NaturaMed Pharman kanssa on niin mukava matkustaa. Olemme saaneet todella monia hyviä muistoja näiden neljän päivän aikana, jonka olemme viettäneet Pariisissa. Meillä on ollut todella hyvä opas, joka on näyttänyt meille fantastisia paikkoja Pariisissa, kuten Sacre Coeur, Notre Damen ja jokiristeilyn Seinellä. Aivan KAIKKI on mennyt nappiin. Lähdemme ehdottomasti matkalle mukaan uudestaan, jos meille tulee siihen tilaisuus.

Anne Marie Rekdal ja Else Huseby
Paris 2017

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
Natura Med Pharma Kundeservice

Asiakaspalvelu

0203-77377

Ma-pe 9-17.30

Til toppen