Kärsitkö lievistä krampeista ja levottomista jaloista?

Et ole ainoa! Vaivat voivat johtua magnesiumin puutteesta, kivennäisaineen, jonka puutteesta monet meistä kärsivät. Oireina voivat olla väsymys, lihaskrampit, jäykkyys ja huono unen laatu.

Magnesium on tärkeä kivennäisaine aktivoimaan entsyymejä, joita tarvitaan periaatteessa kaikkeen mitä kehossasi tapahtuu. Se saa myös lihaksesi rentoutumaan, mikä voi olla hyvä, jos sinun on vaikea nukkua tai saat helposti kramppeja. Magnesiumia tulee saada ruoasta ja juomasta, sillä keho ei pysty sitä itse valmistamaan.

Ravintolisä MagnesiMed yhdistää viisi magnesiumyhdistettä yhteen ja samaan tuotteeseen ja maksimaaliseen ja nopeaan imeytymiseen kehossa. Lisäksi se sisältää vitamiineja C, B3 ja B6, sekä taikapähkinää, BioPerineä® ja seleeniä, joka auttaa vahvistamaan ja tukemaan magnesiumin monia myönteisiä hyvinvointihyötyjä. Monet kamppailevat vatsavaivojen, kuten löysän vatsan, ummetuksen tai ilmavaivojen kanssa. Ne vaikuttavat usein sekä arkeen että jaksamiseen. Jos se tuntuu tutulta, et ole vaivasi kanssa yksin.

Tyytyväisiä asiakkaita – Kokeile MagnesiMediä 60 päivän ajan 0€*

MagnesiMed on ravintolisä sinulle, joka haluat energiaa ja jaksamista arkeesi, hyvinvoivat lihakset, ja ennen kaikkea hyvän unen läpi koko yön.

Palaute asiakkailta on erittäin myönteistä. Jotta voit itse kokea eron, annamme sinulle nyt ensimmäisen 60 päivän annoksen Magnesimediä hintaan 0 € – maksat vain 7,90 euroa postikuluina ilmaisesta kokeilusta.

PS: Tilaa heti ja saat jännittävän yllätyksen tervetuliaislahjaksi.

«Kun käytän MagnesiMediä, eivät krampit jaloissani enää vaivaa – ja se toimii.»

Anneli Kalliokoski
 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: MagnesiMed

  Nettopiano 80 g – 120 kapselia

  Vuorokausiannos sisältää: 2 kapselia

  Magnesium-kompleksi 250mg (66,7*)
  Taikapähkinä 200mg
  C-vitamiini 80mg (100*)
  Niasiini (B3-vitamiini) 10mg NE (63*)
  B6-vitamiini 1,4mg (100*)
  Bioperine®mustapippuriuute 1,5mg
  Seleeni 55 μg (100*)

  *% saannin vertailuarvosta

  Annostelu: 2 kapselia.

  Valmistusaineet: Magnesiumoksidi, kasviperäinen kapselin kuori (HPMC), magnesiumbisglysinaatti kelaatti, magnesiummalaatti, magnesiumsitraatti, merimagnesium (-hydroksidi), taikapähkinä (Hamamelis Virginiana), L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, sakeuttamisaine (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, Bioperine®mustapippuriuute (Piper Nigrum), Magnesiumkarbonaatti, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), natriumseleniitti, väriaine (titaanioksidi).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää. Valmistettu NaturaMed Pharma Norjassa. www.nmp.as Fi: 0203-77377
Kyllä kiitos, kokeilen mielelläni MagnesiMediä 0€*!
KYLLÄ KIITOS! haluan hyödyntää MagnesiMedin tervetuliaistarjouksen. *Lähettäkää minulle 60 päivän annos 0 € (vain postikulu 7,90 €). Lisäksi saan jännittävän yllätyksen tervetuliaislahjaksi. Tervetuliaislähetystä seuraa kestotilaus, ja saan joka neljäs kuukausi uuden lähetyksen sisältäen 120 päivän annoksen hintaan vain 79,60 €, toimitettuna ilman postikuluja, vain 19,90 €/kk, niin kauan kuin itse haluan. Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa, ja voin milloin tahansa lopettaa tai hetkellisesti keskeyttää kestotilaamisen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille, ja maksan vain itse palautuspostimaksun.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS