Tärkeä tieto – useimmat pohjoismaalaiset saavat liian vähän K2-vitamiinia!

Tässä kuussa meillä on aivan erityinen tarjous myyntimenestyksestämme K2 Extrasta.

Nyt saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua ravintolisään, joka sisältää tärkeitä ainesosia, jotka voivat edistää hyvän ja vahvan luuston ylläpitämistä.

KUUKAUDEN TERVEYS+ TARJOUS: Juuri nyt saat tilata 3 kk annoksen 1 kk hinnalla – ja ilman postikulua!

K2 Extra sisältää sekä luonnollista K2-vitamiinia Mena Q7™:n muodossa, että terveys- viranomaisten suositteleman päivittäisen annoksen D-vitamiinia (D3), ja sen lisäksi ainutlaatuisen kalsiumyhdistelmän. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa arvok­kaan lisän ainesosia, jotka voivat tehokkaasti sekä vahvistaa että joustavoittaa luustoa.

Jotta saisit kokea kuinka hyvä tuote K2 Extra on, lähetämme sinulle tervetuliais­paketin, jossa saat kaikkiaan 3 kk annoksen 1 kuukauden hinnalla! Maksat pa­ketista vain 16,63 €, ja säästät siten 33,26 €. Maksamme postikulun puolestasi, ja saat paketin suoraan kotiin!

Tämä on aivan erityinen tarjouksemme sinulle. Noin kolmen kuukauden kuluttua saat uuden kestotilauslähetyksen, ja aina kolmen kuukauden välein, niin kauan kuin itse haluat, eikä tilauksella ole sitoutumisaikaa.

 • Tuoteseloste
  Ravintolisä:
  K2 Extra 90 tabl.
  Nettopaino: 81 g
  Tuoteseloste per tabletti ja suositeltu päiväannos (RDI) prosentteina:
  Kalsium 200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  K-vitamiini2 90 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  K-vitamiini1 10 μg (**) / 20 μg (**)
  D-vitamiini3 10 μg (200*) / 20 μg (400*)
  *% päivän saantisuosituksista **% päivän saantisuosituksista K-vitamiinin viitearvosta K1 ja K2 Annostelu: 1-2 tabletti päivässä. Valmistusaineet: Mineralisoidusta merilevästä uutettu kalsium, kalsiumkarbonaatti (koralleista), kalanruotokalsium, sakeuttamisaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumfosfaatit), K2-vitamiini menakinoni-7, (MenaQ7), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferoli, fyllokinoni, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (titaanidioksidi). Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää. Valmistettu NaturaMed Pharma:lle Norjassa. www.nmp.as Puh: 0203-77377

Nyt saat 3 kk annoksen K2 Extraa 1 kk hinnalla – ja ilman postikulua!

Kyllä kiitos, haluan mielelläni tilata 3 kuukauden annoksen K2 Extraa ja maksan vain 1 kuukauden hinnan, 16,63 €, toimitettuna ilman postikulua. Sen jälkeen saan uuden 3 kk lähetyksen joka 3. kuukausi hintaan vain 49,90 € + 4,90 € postikulu (16,63 €/kk). Kestotilauksella ei ole sitoutumisaikaa ja voin koska tahansa lopettaa jatkotilaamisen. Tarjous voimassa vain uusille K2 Extran tilaajille ja yli 18-vuotiaille. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana. K2 Extra on valmistettu Norjassa ja sen toimittaa NaturaMed Pharma.
Kyllä kiitos, haluan mielelläni liittyä jäseneksi TERVEYS+ - etuohjelmaan, ilman mitään kulujajäseneksi ja olen kaksi kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvoiden matkalahjakortin arvonnassa. Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.