Saat energiasi takaisin D-Vitamine Extralla

Voiman puutteen takia päivistä tuli raskaita. Trine Martensenin lääkäri kertoi hänelle, että hän voisi hyötyä immuunijärjestelmänsä vahvistamisesta. Ja D-Vitamiinia sisältävä ravintolisä pelasti hänet.

– Kiitos D-Vitamine Extran olen saanut takaisin energiaa ja voimaa arkeeni, kertoo Trine hymyillen. Se on NaturaMed Pharman ravintolisän ansiota.

D-Vitamine Extra toi muutoksen päiviini

Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika, kun hän oli jatkuvasti väsynyt, voimaton ja uupunut. Matka jääkaapilta sohvalle oli lyhyt ja aktiviteettitaso alhainen.

– Kaikki meni pieleen! Tiesin että voisin parem min jos aloittaisin kävelyn, kuntoharjoittelun ja olisin aktiivisempi, mutta en vain saanut aloitettua.

Kun hetki oli synkin, hän löysi D-Vitamine Extran ja aloitti sen käytön päivittäin.

– Vain 3-4 viikon käytön jälkeen huomasin yhtäkkiä, että halusin tehdä muutakin kun vain maata sohvalla. Aamuisin ylösnouseminen helpottui ja tunsin saavani hyvän alun päivälle. En ollut koskaan kokenut vastaavaa! En olisi uskonut että D-Vitamiinin puute voi vaikuttaa niin vahvasti.

Tilaa D-Vitamine Extra nyt

Tehdäksemme D-vitamiinin käytön aloituksesta helppoa, annamme sinulle nyt D3-vitamiinia sisältävää D-Vitamine Extraa kiinteään etuhintaan vain 6,90 € kuukaudessa.

Kestotilaajana saat D-Vitamine Extran toimitettuna joka 4. kuukausi hintaan vain 27,60 € + 4,90 € postikuluja (yhteensä 32,50 €), niin kauan kuin itse haluat.

 • Tuotesisältö

  Ravintolisä: D-Vitamine Extra 60 tabl.

  Nettopaino 27 g

  Tuoteseloste: 1 tabletti ja suositeltu päiväannon (RDI) prosentteina:

  D-vitamiini 10 μg (200*)

  *% päivän saantisuosituksesta

  Annostelu: 1 tabletti päivässä

  Valmistusaineet: Maltodekstriini, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaine (siliciumdioksidi), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferoli (D-vitamiini3), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota. Suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää. Valmistettu NaturaMed Pharmalle Norjassa. www.nmp.as Puh: 0203-77377

Kyllä, kiitos! Haluan saada D-Vitamine Extraa kiinteään etuhintaan!
Kyllä kiitos, hyödynnän mielelläni erikoistarjouksen D-Vitamine Extrasta kiinteään etuhintaan, vain 6,90 € kuukaudessa. Kestotilaajana saan D-Vitamine Extran toimitettuna joka 4. kuukausi hintaan vain 27,60 € + 4,90 € postikuluja (yhteensä 32,50 €). Ei sitoutumisaikaa. Minulla on 14 päivän palautusoikeus tervetuliaispaketille, ja maksan itse palautuspostimaksun. Palautusohjeet tulevat lähetyksen mukana.
Kyllä kiitos, haluan liittyä TERVEYS+ -jäseneksi ilmaiseksi ja olen neljä kertaa vuodessa mukana 1 000 euron arvonnassa Lue ehdot täältä

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.


Verkkosivuston on laatinut SynsDu AS