Yleiset ostoehdot

Yleistä
Ostoehdot soveltuvat kaikkiin kuluttajan osoitteessa naturamed-pharma.fi kautta tekemiin ostotapahtumiin. Ostosopimus syntyy, kun olet tehnyt tilauksen ja vastaanottanut tilausvahvistuksen. Tallennamme kaiken asiakassuhteeseesi liittyvän tiedon nykyisen lainsäädännön mukaisesti, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, kun olet yhteydessä meihin.

Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta, kun teet ostoksia verkkokaupassamme.

Kestotilaus ja lähetykset
Kun tilaat tuotteita NaturaMed Pharmalta, sinusta tulee automaattisesti tuotteen kestotilaaja. Tämä tarkoittaa valitsemasi ravintolisän jatkuvat tuotelähetykset – suoraan kotiin postilaatikkoosi. Tällä tavoin varmistat, että saat uuden lähetyksen ajoissa ennen kuin edellinen ehtii loppua. Kestotilaus jatkuu niin kauan, kunnes se irtisanotaan. Mikäli haluat saada lähetyksiä useammin, haluat jättää lähetyksen välistä tai haluat irtisanoa kestotilauksen, voit tehdä sen helposti olemalla yhteydessä NaturaMed Pharman asiakaspalveluun puhelimitse puh. 0203 77377 tai sähköpostilla finland@naturamed-pharma.se. Muutoksia tuotteisiin, toimitustapoihin ja toimitusaikaväleihin voi esiintyä. Tiedot muutoksista tullaan ilmoittamaan kotisivuillamme ja toimituksissamme.

Hinnat
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut mahdolliset maksut. Kokonaishinta kerrotaan aina ennen tilausta ja se sisältää kaikki tilaukseen liittyvät kulut (kuten posti- ja toimituskulut ym.). Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin erityistilanteissa.

Maksaminen
Maksaminen tapahtuu jälkikäteen laskulla, joka lähetään tilaamasi tuotteen kanssa samassa paketissa. Pyydämme sinua ystävällisesti käyttämään maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa. Noudata laskussa olevaa eräpäivää välttääksesi korkeita myöhästymismaksuja. Laskun maksamisesta jättämisestä veloitamme sinulta lakisääteisen muistutusmaksun.

Reklamaatio/palautus
Mikäli olet vastaanottanut tuotteen, joka on väärä tai viallinen, pyydämme sinua lähettämään sen takaisin ja liittämään mukaan laskun ja palautussyyn.

Peruutusoikeus
Peruuttamisoikeuden mukaisesti sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi. Peruutusoikeus on voimassa vain niillä tuotteilla ja palveluilla, joiden peruuttamisesta ilmoitetaan meille 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus on voimassa vain tuotteilla, jotka palautetaan meille avaamattomassa pakkauksessa. Tuote tulee palauttaa meille kohtuullisen ajan kuluessa ja vastaat itse mahdollisista palautuspostimaksuista.

Henkilötiedot
NaturaMed Pharmalla olemme vastuussa niistä henkilötiedoista, jotka asiakas antaa meille. Tallennamme asiakastietosi, jotta voimme hoitaa asiakkuuttasi ja varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua, ja jotta voimme antaa sinulle hyviä ja sinulle oikein suunnattuja tarjouksia postitse, puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla, mikäli meillä on siihen oikeus ja sinun suostumus. Osana markkinointitoimenpiteitämme, analysoimme satunnaisesti asiakastietojasi. Kohdistamme markkinointiamme eri henkilöille erilaisten kriteerien avulla. Nämä kriteerit ovat viimeinen ostos, ostomäärä, maksutapa, avoinna olevat maksut, ikä, sukupuoli ja postinumero. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, voit henkilötietolain mukaisesti vaatia meitä oikaisemaan, poistamaan, luovuttamaan tai estämään omat tietosi.

Omistusoikeus
Tuotteet pysyvät NaturaMed Pharman omistuksessa kunnes tuotteet korkoineen ja muine kustannuksineen on kokonaan maksettu.

  • Suoraan kotiin postilaatikoon
  • 30 vuoden kokemus ja osaaminen
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
Natura Med Pharma Kundeservice

Asiakaspalvelu

020 377 377

Ma-pe 9-17.30

Til toppen